La prima impresie nu am fost deschisa. Dar inima de porc isi merita numele de "delicatese" pana la urma.
Omleta se poate face dupa gust si preferinte, noi am considerat-o o "granitura" pentru inima de porc.
Portie pentru 2 persoane.
Pentru omleta:
-5 oua
-1 canita lapte
-3 cepe verzi
-4-5 felii branza brie
-sare si piper
Ouale se bat intr-un castron, se adauga laptele, ceapa verde taiata potrivit, inclusiv coditele verzi. Se adauga sare, piper dupa gust.
Intr-o tigaie de teflon, in care se poate praji fara ulei, se pune compozitia, la foc mediu si se pune un capac peste. Nu se amesteca sau intoarce. Se foloseste doar o spatula de silicon pentru a taia omleta in doua bucati. Se aseaza peste compozitie branza brie taiata felii.
!!!Personal folosesc tigaia de clatite!
Pentru carne:
-1 buc inima de porc
-1 ardei rosu
-2 rosii
-4-5 catei usturoi
-100 ml vin alb
-unt
-sare, piper, chilli dupa gust
Inima se taie cubulete potrivite.
Usturoiul pisat si ardeiul, se calesc 2-3 minute in unt. Se adauga si inima de porc si rosiile taiete tot cubulete.
Se adauga vinul si se lasa la foc mediu, aproximativ 20-25 minute.
Se adauga sare, piper macinat si chilli dupa gust.
Se poate servi cu castraveti murati, sfecla rosie, dar dupa gust...cu orice salata sau fara.
Pofta buna
Incercati si spuneti-ne cum a iesit!