joi, 7 iulie 2011

Bruschette cu ton, salam unguresc si branza de capra...

Bruschettele sunt ideale dimineata, dar si ca si aperitiv.
Acestea se pot prepara in diferite moduri si reprezinta o gustare rapida, usoara si aspectoasa.



Aveti nevoie:
1 bagheta
2 rosii
10 felii de salam (eu prefer salam unguresc picant)
5 felii de branza de capra
sare, piper, busuioc uscat, ulei de masline si otet balsamic

Pentru salata de ton: o gasiti in retetele anterioare( Pasta de peste)

1. Bruschetele se taie rondele, aproximativ 1,5 cm grosime si se prajesc.

2. Rosiile se taie patratele mici. Se adauga sare, piper alb si rosu, otet balsamic si ulei de masline, dupa gust.

3. Salamul si branza se taie tot patratele mici.


4. Peste fiecare rondel de bagheta se pune un strat subtire de pasta de ton.
Apoi, se adauga cate 3-5 bucatele de salam picant unguresc si 2-3 bucatele de branza de capra.
Peste toate, se adauga cate o lingurita de rosii, cu tot cu sosul de ulei si otet.

Se aseaza pe platou si sunt gata de servit!

Pofta buna!