joi, 7 iulie 2011

Pasta de peste...

Este o reteta usor de preparat si numai buna de intins pe paine.
Reteta vine de la IOZSA LEVENTE. Pot sa va spun ca este yammmyyy...

Aveti nevoie:
1 ceapa alba
1-2 conserve peste in ulei (puteti sa puneti si conserva de ton)
1/2 cutie de margarina
1 lamaie sau helas
1 ardei gras rosu sau kapia
1-2 linguri smantana



1.Ceapa se taie marunt. (Personal, folosesc blender).
2.Se stoarce uleiul din conserva. Si se adauga si pestele.


3. Dupa ce se amesteca ceapa cu pestele, se adauga 1/2 cutie mica de margarina.
Se adauga si ardeiul maruntit, lamaie sau helas dupa gust.

4. La final, se adauga si 2 linguri de smantana. Intreaga pasta se amesteca pana se omogenizeaza.


Se adauga sare, dupa gust.

Multumim pentru reteta Levi!

Personal, folosesc conserva de ton, ceapa verde. Si de asemenea, nu stiam de smantana. Iar toate acestea, le amestec cu blenderul si iese o pasta omogena, fina si la fel de gustoasa!



Pofta buna!